2014 
De foto's uit mijn serie 'Papier Transformé' (gemaakt in het kader van het Fotobond-project 'Breken met de werkelijkheid') heb ik niet alleen in collagevorm geëxposeerd in De Verdieping in Veldhoven, maar heb ik ook verzameld in een boek waarbij alle papierfoto's de aandacht krijgen die ze verdienen. U kunt het bekijken en bestellen op
http://nl.blurb.com/books/5687909-papier-transform .

2012
Mijn tweede boek is een feit: Remember D-Day. Een verzameling zwart/wit beelden waarin ik u door mijn ogen mee laat kijken naar de meest markante en bijzondere sporen van deze 'langste dag'. Een fotografische sfeerimpressie waarin heden en verleden samensmelten.
U kunt het boek bekijken en bestellen via http://nl.blurb.com/bookstore/detail/3032417 .
 

2009
Mijn eerste fotoboek is uitgekomen: 'Paris'. Een verzameling van 33 bijzondere zwart/wit foto's die ik in april van dat jaar gemaakt heb in Parijs. Op http://nl.blurb.com/books/747578-paris kunt u hiervan een preview zien en het boek bestellen.

2008/2009
Enkele foto's en bewerkingen (waaronder 'Stoer') zijn verschenen in het populaire Nederlandstalige fotografiemagazine Zoom.nl.

2008
Op verzoek van de redactie van het fotografietijdschrift Zoom.nl, heb ik voor het blad een 'Photoshop-masterclass' van 2 pagina's geschreven, waarin ik stapsgewijs heb uitgelegd hoe men foto's een retro-look kan geven.